Uw partner voor AdBlue

Over ons

 

AdBlue.nl is dé leverancier van A-merk kwaliteit AdBlue van BASF in Nederland. Bulk, IBC of kleinere verpakkingsvormen, AdBlue.nl levert dit product tegen de scherpste prijzen in Nederland, echter met het hoge kwaliteits- en serviceniveau welke u van ons gewend bent. Laat u verrassen en neem contact met ons op!

 

AdBlue.nl is een onderdeel van Sakko Holding, een van de grootste zelfstandige olieleveranciers in Nederland.

 

AdBlue® - de schone oplossing 

Sinds verscheidene jaren, zijn de marginale waarden voor uitlaatgassen van bedrijfsauto's beduidend beperkt binnen de EU. De huidige normen hiervoor - in Europa bekend onder EURO 5 -  zorgen ervoor dat maximale emissies van NOx (stikstofoxiden) en roetdeeltjes met 80% en respectievelijk 40% zijn verminderd. Om die doelstellingen te bereiken, maakt het grootste deel van de Europese OEMs gebruik van de reeds lang gevestigde SCR - technologie.

 

Hoe werkt AdBlue® van BASF?

AdBlue® is een heldere, niet giftige en veilige hoogzuivere ureumoplossing van 32.5% in gedemineraliseerd water. Het wordt direct ingespoten in het uitlaatgas waar het als reductiemiddel dient voor de schadelijke stoffen. Daarbij, wordt ammoniak vrijgegeven die vervolgens in de katalysator met de schadelijke stikstofoxiden reageert tot elementaire stikstof en water. Zowel de stikstof en het water zijn natuurlijke bestanddelen van de lucht die wij dagelijks inademen. Hierdoor, kan de hoeveelheid schadelijke oxiden in de emissie met 85% worden verminderd.

 

Verminderde brandstofconsumptie en constante motorprestaties

In combinatie met de SCR-Technologie, optimaliseert AdBlue ® van BASF de emissie van roetdeeltjes en brandstofconsumptie. Hiermee, kan de hoeveelheid roetdeeltjes in het uitlaatgas met 40% worden verminderd en wordt met behulp van AdBlue ® van BASF de brandstofconsumptie met 5% vermindert zonder de motoroutput te beïnvloeden.

  

AdBlue® van BASF - De oplossing voor de toekomst!

AdBlue® van BASF maakt deel uit van een toekomstig-bewijsconcept voor de vermindering van uitlaatemissies. Door milieu-vriendelijkheid en kostendoeltreffendheid te combineren, beantwoordt AdBlue ® van BASF aan alle EURO 5 doelstellingen.

Wilt u weten hoeveel liter AdBlue® u voor uw vrachtwagenvloot nodig heeft of ontvangt u graag een prijsopgave voor de levering van AdBlue, ga dan naar de contactlink of de offerte link!